Gratis verzending vanaf €35,-
Unieke producten
Milieuvriendelijk, hoogste kwaliteit
Professioneel advies: 06 339 401 44

Boeidelen vervangen

Bijna elk huis heeft boeidelen, een houten of kunststof dakrand. Boeidelen hebben veel te verduren, zowel in de zomer als in de wintermaanden. Onderhoud is belangrijk omdat de boeidelen het aanzicht van uw huis zijn. Zijn deze aan vervanging toe? Dan vervangen wij voor u de (slechte) boeidelen voor een volkern kunststof boeideel, zoals Trespa of Keralit. Uiteraard kunt u ook kiezen voor traditionele houten boeidelen. Die maken wij van een sterk soort Multiplex garantieplaat of Red Cedar.

Veel mensen kiezen voor houten boeidelen, omdat hout een natuurlijke uitstraling geeft aan uw huis. Kunststof is een duurzaam alternatief, maar vooral bij traditionele woningen en gebouwen wordt de voorkeur aan een degelijke houtsoort gegeven.
Wij plaatsen veelal houten boeidelen van Redcedar hout vanwege zijn hoge duurzaamheid en lange lengtes. Watervast Multiplex (garantieplaat) is een variant die ook veel gekozen wordt. Alle houten boeidelen worden lak klaar opgeleverd.

Spruit Timmerwerken
Spruit Timmerwerken

Dakraam laten plaatsen

Als u een dakraam wilt laten plaatsen geven wij u allereerst een transparant advies over de verschillende typen dakramen. Wij bekijken uw situatie en geven praktische tips voor uw ideale dakraam.

Met onze ervaring en vakmanschap kunnen wij uw dakraam op elk gewenste plek plaatsen. Wij werken met professioneel gereedschap en kunnen uw project snel en vakkundig opleveren.

Kozijnen vervangen

Zijn de kozijnen van uw woning nog niet voorzien van dubbelglas of gewoon aan vervanging toe?
Spruit Timmerwerken plaatst kwalitatief hoogwaardige meranti hardhouten kozijnen.
Wij geven u een deskundig advies en komen zo tot de juiste oplossing.

Spruit Timmerwerken

De mogelijkheden bespreken?

Menno Spruit, Spruit Timmerwerken

Menno Spruit, Spruit Timmerwerken

+31 6 339 401 44

Een vraag stellen

    Teruggebeld worden?      © Copyright 2024 | Website door Company Fuel