Gratis verzending vanaf €35,-
Unieke producten
Milieuvriendelijk, hoogste kwaliteit
Professioneel advies: 06 339 401 44

De voordelen van een overkapping of buitenverblijf

Mooi weer of slecht weer, in een buitenverblijf kunt u altijd lekker lang buiten zitten of tafelen met familie en vrienden. U geniet nog meer van uw tuin.

Een buitenverblijf of luxe tuinhuis dient naast zithoek ook als overkapping voor uw kluswerkzaamheden of hobby.

U kunt een buitenverblijf goed combineren met een berging of schuur voor extra opbergruimte buitenshuis. Met een houten vlonder, maakt u het geheel af.

Spruit Timmerwerken
Spruit Timmerwerken

Voordelen van een buitenverblijf laten plaatsen

Als u kiest voor een buitenverblijf of luxe tuinhuis, voorzien wij u vooraf altijd van een deskundig advies. U heeft de keuze uit verschillende houtsoorten en overige materialen.
Daarnaast kunnen wij u, dankzij onze vele jaren ervaring, ondersteunen met praktische tips en ideeën, voor uw ideale buitenverblijf.
Met onze ervaring en vakmanschap kunnen wij uw buitenverblijf op elke gewenste maat maken. Dankzij ons professionele gereedschap kunnen wij het project snel en vakkundig opleveren. U kunt rekenen op een zeer scherpe prijs.

Douglas hout

Douglas hout is het meest gebruikte houtsoort voor het laten plaatsen van een buitenverblijf. Met name voor de gevelbekleding en de palen.
Douglas hout is een naaldhout soort, afkomstig uit Noordwest Europa. Het spint is bleek bruin. Het kernhout is roze-bruin en is van nature erg duurzaam en sterk. Door deze gunstige eigenschappen is het zeer breed toepasbaar.
Douglas hout heeft onbehandeld een hoge duurzaamheid en draagt het F.S.C Keurmerk.
Door de van nature hoge duurzaamheid is Douglas een milieuvriendelijk alternatief voor geïmpregneerd vuren hout, wat veelal schadelijke stoffen bevat om een verhoogde duurzaamheid te bereiken. Daarbij is het esthetisch gezien mooier dan geïmpregneerd hout.

Spruit Timmerwerken
Spruit Timmerwerken

Dakbedekking van uw buitenverblijf

Wij laten de dakbedekking aanbrengen door een gespecialiseerd bedrijf. U kunt rekenen op kwaliteit waar u lang plezier van zult hebben.

De mogelijkheden bespreken?

Menno Spruit, Spruit Timmerwerken

Menno Spruit, Spruit Timmerwerken

+31 6 339 401 44

Een vraag stellen

    Teruggebeld worden?      © Copyright 2024 | Website door Company Fuel